به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد چابهار، ارسلان دژکام سرپرست دانشگاه گفت: مزیتهای روانشناسی این آموزشها مانند رشد خلاقیت و تقویت استعدادها، در کنار توانمندسازی کودکان در استفاده بهینه از فناوری و تولید ارزش و ثروت آفرینی از مزیتهای اصلی آموزش کدنویسی به کودکان و نوجوانان به شمار میرود.
دژکام گفت: پس از برگزاری کارگاه رایگان و افتتاحیه این دورهها در تابستان، که با بازدید و استقبال دکتر ستاری؛ رئیس بنیاد ملی نخبگان و معاون علم و فناوری ریاست جمهوری همراه شد، اولین دوره از برنامه آموزش ترمیک این دورهها در هفته اخیر برگزار شد.
کودکان و نوجوانان با گذراندن این دورهها و با استفاده هدفمند از اوقات فراغت و فناوری میتوانند با فناوری زبان برنامهنویسی بلوکی اسکرچ، پویانمایی، بازی و برنامههای تعاملی را طراحی کنند و در ادامه با یادگیری تولید محتوای دیجیتال، طراحی سایت و زبان برنامهنویسی پایتون و تشکیل هستههای کارآفرینی، برای خود و خانوادههایشان درآمدزایی کنند.
این برنامه با برنامهریزی و مدیریت دانشگاه بینالمللی چابهار و همکاری پردیس مکران پارک علم و فناوری توسط شرکت عصر دانش افزار و آکادمی ایران اسکرچ در حال اجرا میباشد و تمامی کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان ازاینپس میتوانند از این آموزشهای ارزشمند بهرهمند شوند.
مراسم اختتامیه اولین دوره از این سلسله رویدادها عصر روز شنبه 9 آبان ماه در سالن رسالت منطقه آزاد چابهار از ساعت 18 الی 19 با حضور کودکان و نوجوانان و خانوادههایشان و فرهیختگان برگزار شد. ارائه توضیحات و ترسیم نقشه راه دوره جامع برنامهنویسی برای شرکتکنندگان، خانوادههای ایشان و سایر علاقهمندان توسط مدرس دوره جناب آقای مهندس محمدجواد ابراهیمی صورت پذیرفت.